Lektioner

Snabblektion (1 person):
Passar bäst till dig som redan tagit en lektion tidigare
och vill kolla att du är på rätt spår.
Passar även till dig som är van att ta lektioner och har bra
grundkunskap om svingen. Bollar ingår.
25 min/400 kr
Boka tid i Spekeröd

Vanlig lektion (1 person):
De flesta golfare behöver 50 min för att man ska få en bra förståelse
och att kroppen ska hitta rätt känsla för den nya förbättrade rörelse. Bollar ingår.
50 min/700 kr

Grupplektion (2-4 personer):
Passar familjen/kompisgänget eller för er som vill träna tillsammans. Bollar ingår.
90 min / 1100 kr

Spellektion (1 person):
Spellektion är enligt mig den lektionen som brukar ge bäst resultat om du har högre hcp än 10.
Vi åker golfbil och spelar ca 6-9 hål beroende på vårt tempo. På banan spelar du som vanligt och jag agerar som din caddie och går igenom strategier och klubbval beroende på bollens läge. Jag lär dig att analysera omgivningen som t.ex. vind och lutning och hur det påverkar just din bollbana!
Jag gör även en analys av ditt spel och du får tips om hur du bör träna framöver för att få bra resultat.
Bokning endast via tele/mail.
1,5h / 800 kr
Goflbil ingår. Greenfee kan tillkomma för icke medlemmar

Företag:
Ta med dina anställda eller kunder på ett ”prova-på” tillfälle.
Låneklubbor och bollar finns till alla och ni får en introduktion till golf med mig.
Vill ni spela våran korthålsbana efteråt så kostar det 100 kr/person. Bokning via tele/mail.
Upp till 10 personer. 90 min / 1900 kr (ink moms).
11-20 personer. 90 min / 2700 kr (ink moms).

Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet till privatlektioner. Läs mer här.

Pro Jesper Johansson
Mail: pro@stenungsundgk.se